0
Your Cart

OM MIG

Jag är konditor sedan 2012 och älskar verkligen mitt yrke! Det är variationen, kreativiteten och att ständigt utvecklas som gör att jag gillar det så mycket.
2019 tog jag mod till mig och sökte till tävlingen Årets konditor där jag lyckades kamma hem vinsten, så himla roligt!! Förutom vinsten var det en otroligt lärorik resa på vägen dit.Jag gillar alla delar inom yrket men min stora passion är praliner. Utmaningen med att få bakverken att både fånga ögat och smaklökarna är utvecklande och kreativt, och gör att man aldrig tröttnar!

I varje pralin är det så mycket arbete och så många steg i processen som ska stämma för att slutresultatet ska ge ett perfekt litet bakverk. Det är något man får ha överseende med som kund då varje pralin är handgjord och de kanske inte är precis likadana eller er beställning kanske inte ser exakt ut som på bilden. Kanske är det just det som är charmen även om jag eftersträvar ett perfekt och likvärdigt resultat.

Just nu finns min fars dag-ask att köpa, en ask med lite höstigare smaker som jag hoppas att ni gillar!

Till vardags arbetar jag på Stenlundens hantverksbageri i Ljungby. Ett bageri med fokus på bra råvaror, hållbart och i ekologisk anda. Det är både en lyx och utmaning. Kom gärna och säg hej om ni har vägarna förbi!