Innehållet i respektive pralin finns specificerat nedan
Praliner är en färskvara och bör ätas så snart som möjligt. Förvara dom mörkt och svalt i rumstemperatur så håller de i ca 4 veckor.
Hasselnöt
Mjölkchoklad (rörsocker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulver, vanilj), grädde, hasselnöt, socker, glykos, smör (pastöriserad grädde, mjölksyrakultur), kakaonibs (kakaobönor, socker, glukossirap), mörkchoklad (kakaomassa, rörsocker, kakaosmör), kakaosmör, salt (salt, jod, klumpförebyggande medel), vanilj
Rom & Kaffe
Mörkchoklad (kakaomassa, rörsocker, kakaosmör), grädde, socker, smör (pastöriserad grädde, mjölksyrakultur), glykos, rom, kaffebönor, kakaosmör, blondchoklad (rörsocker, kakaosmör, helmjölkspulver, skummjölkspulver,salt, vanilj) salt
Svartvinbär & Solros
Mjölkchoklad (rörsocker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulver, vanilj), svartavinbär, socker, solroskärnor, grädde, blondchoklad (rörsocker, kakaosmör, helmjölkspulver, skummjölkspulver, salt, vanilj), glykos, citron, smör, pektin, salt, kardemumma, vanilj.
Målad med naturligt färgat kakaosmör.
Äpple & Karamell
Blondchoklad (rörsocker, kakaosmör, helmjölkspulver, skummjölkspulver, salt, vanilj), socker, äppelmust, grädde, havregryn, äpple, glykos, smör, citron, mjölk, pektin, salt, kanel
Sprayad med naturligt färgat kakaosmör.
Viol & Lakrits
Darkmilkchoklad (rörsocker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulver, vanilj) grädde, mörkchoklad (kakaomassa, rörsocker, kakaosmör), glykos, socker, smör, lakritspulver, violessens (arom, invertsockersirap, glycerol), flingsalt
Målad med naturligt färgat kakaosmör.